Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Επισκευές Ρολογιών

Το orologio.gr ασχολείται αποκλειστικά με το ρολόι όσον αφορά την πώληση και την επισκευή του. Έχοντας ξεκινήσει από το 1956 συνεχίζουμε και σήμερα παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η ειδίκευσή μας μόνο στο ρολόι και η ταυτόχρονα συνεχής και αδιάλειπτη ενημέρωση για τις εξελίξεις σε έναν γοργά εξελισσόμενο κλάδο μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στο μέγιστο δυνατό βαθμό στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου ωρολογοποιείου. Αφενός μεν στη πώληση ωρολογίων παρέχοντας συμβουλές για το τι ταιριάζει στον καθένα, τις τάσεις της μόδας, τα νέα μοντέλα και αφετέρου στην ολοκληρωμένη επισκευή και φροντίδα του ρολογιού σας μέσω ενός άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και με ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο.

 

SERVICE & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΣΕΛΕ

 

Επισκευή Ρολογιών

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μας προσωπικό σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο που συνδυάζεται με την παραδοσιακή τέχνη της ωρολογοποιίας, αναλαμβάνει την πλήρη μηχανική αποκατάσταση του ρολογιού σας. Κάθε μηχανισμός, αφού διαγνωστεί το πρόβλημα που έχει, αποσυναρμολογείται σε επιμέρους κομμάτια, καθαρίζεται με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους, στο χέρι, σε ειδικό πλυντήριο και σε υπερήχους, αντικαθιστούνται τα φθαρμένα εξαρτήματα, λιπαίνεται και συναρμολογείται εκ νέου. Γίνεται η ρύθμιση που απαιτείται σε 6 διαφορετικές θέσεις λειτουργίας(στα μηχανικά ή κουρδιστά ρολόγια) και έπειτα από 48 ώρες σωστής λειτουργίας, το ρολόι παραδίδεται στον πελάτη. Κάθε ρολόι

Καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας του μηχανισμού ενός (1) έτους
Επισκευάζεται με γνήσια ανταλλακτικά της κάθε εταιρίας
Συντηρείται και λιπαίνεται με άριστης ποιότητας υλικά ωρολογοποιίας
Καθαρίζεται εξωτερικά με σύγχρονο μηχάνημα υπερήχων

 

Μπαταρία και 'Ελεγχος
Στεγανότητας

Όλες οι μπαταρίες που χρησιμοποιούμε είναι από γνωστές εταιρίες που προτείνουν οι κατασκευαστές των ρολογιών. Σε κάθε αλλαγή μπαταρίας

Λιπαίνονται όλες οι φλάντζες,
Καθαρίζονται πιθανές εσωτερικές ακαθαρσίες ή σκόνες στο καπάκι και την κάσα του ρολογιού
Σφραγίζεται το ρολόι όπως στην αρχική του κατάσταση
Ελέγχεται η στεγανότητα του ρολογιού σε πίεση και υποπίεση που ορίζει ο κατασκευαστής του κάθε ρολογιού, με εξειδικευμένο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας.

Σε περίπτωση που κάποιο ρολόι δεν είναι στεγανό γίνεται διάγνωση από ειδικό μηχάνημα που εμφανίζει το σημείο της διαρροής.

 
 

Λουράκια & Μπρασελέ

Υπάρχει ετοιμοπαράδοτη, μεγάλη ποικιλία σε όλες τις εμπορικές διαστάσεις σε

Δερμάτινα λουράκια
Συνθετικά λουράκια τύπου ΝΑΤΟ
Λουράκια καουτσούκ ή σιλικόνης
Ατσάλινα μπρασελέ

που ταιριάζουν στα περισσότερα ρολόγια όλων των εταιριών. Κατά την αγορά μπρασελέ γίνεται άμεσα η προσαρμογή στον καρπό σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε το γνήσιο λουράκι ή μπρασελέ της εταιρίας, αναλαμβάνουμε να το παραγγείλουμε από την επίσημη αντιπροσωπεία, να το τοποθετήσουμε και να το φέρουμε στα μέτρα σας.

 

Αλλαγή Κρυστάλλων

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή του κρυστάλου στο ρολόι σας είτε με γνήσιο ανταλλακτικό κρύσταλλο της κάθε εταιρίας, είτε με κατασκευή κρυστάλλου σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Στη συνέχεια ελέγχουμε τη στεγανότητα του ρολογιού με ειδικό μηχάνημα και αντικαθιστούμε όποια φλάντζα χρειάζεται αλλαγή.

Ορυκτό κρύσταλλο
Κρύσταλλο από ζαφείρι
Ζελατίνα


 
 

Αλλαγή Κορώνας

Αν λόγω ατυχήματος ή λάθος χρήσης χαθεί ή καταστραφεί η κορώνα, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με κορώνα της επίσημης εταιρίας διασφαλίζοντας τη στεγανότητα του ρολογιού, σε περίπτωση που αυτό είναι στεγανό. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε την επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά της εταιρίας τότε μπορούμε να σας ενημερώσουμε για επισκευή με χαμηλότερο συνολικό κόστος, χωρίς τη διασφάλιση της στεγανότητας.

Γνήσια κορώνα επίσημης αντιπροσωπείας
Κορώνα ταιριαστή εμπορίου
Άξονας
Έλεγχος στεγανότητας

 

Αναπαλαίωση του
Ρολογιού σας

Σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαστήρια εντός και εκτός Ελλάδος, μπορούμε να αναπαλαιώσουμε το παλιό σας ρολόι και να το φέρουμε στην καλύτερη δυνατή εργοστασιακή κατάσταση με εργασίες όπως

Λουστράρισμα της κάσας και του μπρασελέ
Βάψιμο καντράν
Επιχρυσώσεις
Τοποθέτηση στρας ή ζιργκόν
Τοποθέτηση και κεντράρισμα δειχτών


 
 

Σε περίπτωση που το ρολόι σας χρειάζεται πλήρες service, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορούμε να το παραλάβουμε και να το παραδώσουμε στο χώρο σας.

Φόρμα Service

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το ρολόι σας ?
Περιγράψτε το στην φόρμα και μην παραλείψετε να μας αναφέρετε τη μάρκα του ρολογιού και τους αριθμούς που αναφέρονται στο καπάκι, στο πίσω μέρος του ρολογιού σας.

Έπειτα από έλεγχο του προβλήματος που μας αναφέρετε, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τυχόν διευκρινήσεις και οδηγίες.

 
   
 
Αποστολή
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr