Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Harry Lime

Ώρα για μια αλλαγή σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο. Παίρνοντας το όνομα από τον ήρωα του Carol Reed στην ταινία The Third Man, όνομα το οποίο συνδέθηκε αργότερα με την Λονδρέζικη αργκό για τον χρόνο, τα ρολόγια Harry Lime προσφέρουν απαράμιλλο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Κάθε συλλογή καταφέρνει και συνδυάζει την μοντέρνα τεχνολογία των smartwatches, καθώς και το κλασικό στυλ των ρολογιών. Προσθέστε σε ένα αναλογικό ρολόι παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, μετρητή βημάτων, χρονόμετρο, δυνατότητα παρακολούθησης καιρού, καταγραφή ύπνου και έχετε μια δημιουργία του ιδιαίτερου αυτού brand. Την ίδια στιγμή, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ρολογιού σας μέσα από την εφαρμογή που συνδέεται τόσο με iOS, όσο και με Android, αλλά και να θέτετε διάφορους στόχους για την φυσική σας κατάσταση.

Εκτός όμως από τα παραπάνω, στον ίδιο βαθμό ξεχωρίζει και ο παραδοσιακός τους σχεδιασμός. Βασικό χαρακτηριστικό που έχουν τόσο τα γυναικεία ρολόγια, όσο και τα ρολόγια unisex είναι η ποικιλία στο καντράν, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου καντράν με φωτογραφία από το smartphone σας, η στεφάνη από αλουμίνιο, και η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα στο λουράκι. Εξίσου σημαντική είναι και η διάρκεια μπαταρίας έως 4 ημέρες.

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή από ρολόγια Harry Lime και αποκτήστε το κομμάτι που θα σας συντροφεύσει σε κάθε σας βήμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr