Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Swiss Military Hanowa

Τα ρολόγια Swiss Military Hanowa έκαναν την εμφάνιση τους το 1963, μέσα από την επωνυμία HAns NOll WAtches. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Hans Noll και τη σύζυγο του Elisabeth Wirz στην πόλη Biel της Ελβετίας, μια παραδοσιακή πόλη ωρολογοποιών. Το 1990 ιδρύθηκε η Swiss Military Hanowa με έδρα το Mohlin, ενώ από το 2015 αποτελεί επίσημο κάτοχο της Ελβετικής Συνομοσπονδίας, η οποία επιτρέπει την εμπορευματοποίηση προϊόντων με την επωνυμία “Swiss Military”, που ανήκει στην ελβετική κυβέρνηση.

Αυτό που κάνει τα ρολόγια αυτά να ξεχωρίζουν είναι η μεγάλη τους αντοχή ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Με τον τρόπο αυτό, η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και ποιοτική. Σήμα κατατεθέν τους είναι ένα οκτάγωνο που περιέχει την ελβετική σημαία.

Τα ανδρικά ρολόγια ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, των ιδιαίτερων φινιρισμάτων στον σχεδιασμό τους και τα μοναδικά σχέδια, κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας υλικά. Από την άλλη, τα γυναικεία ρολόγια που διακρίνονται για τους ιδιαίτερους σχεδιασμούς, την ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα και τα ατσάλινα μπρασελέ, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τον δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας και να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Swiss Military Hanowa και αποκτήστε αυτό με το οποίο θα ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr