Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Nautica

Η Nautica ιδρύθηκε το 1983 στη Ν. Υόρκη από τον David Chu με όραμα “την κατάκτηση των ωκεανών” και τη δημιουργία ενός στυλ για την καθημερινότητα με έμπνευση από τη θάλασσα. Τόσο πρακτικά, όσο και στυλάτα, τα ανδρικά ρολόγια Nautica αποτελούν μια διαχρονική επιλογή.

Βασικό χαρακτηριστικό κάθε συλλογής είναι το μεγάλο καντράν, τα έντονα χρώματα και η μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων, όπως για παράδειγμα το χρονόμετρο ή η ένδειξη ημερομηνίας. Την ίδια στιγμή, η ανθεκτική κατασκευή όλων των κομματιών τα καθιστά ιδανικά για όλες τις στιγμές και τις περιστάσεις.

Αυτό που όμως τα κάνει πραγματικά το brand αυτό να ξεχωρίζει είναι οι πολλές επιλογές σχεδίων. Το κάθε κομμάτι έχει είτε έναν πιο αθλητικό, είτε έναν πιο κομψό χαρακτήρα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Οι πιο αθλητικές επιλογές τραβούν εύκολα τα βλέμματα χάρη στις έντονες αποχρώσεις και τις διάφορες λειτουργίες τους. Τα πιο καθημερινά κομμάτια από την άλλη χαρακτηρίζονται για την κομψότητα που χαρίζουν τα μεταλλικά ή τα δερμάτινα μπρασελέ, και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο καντράν.

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή σε ρολόγια Nautica και ετοιμαστείτε για πολλές και μεγάλες περιπέτειες!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr