Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Olivia Burton

Μια γυναικεία φιλία από την πρώτη μέρα στο London College of Fashion ήταν αρκετή για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου brand, και την εμφάνιση των ρολογιών Olivia Burton. Η πρώτη συλλογή του βρετανικού αυτού οίκου παρουσιάστηκε το 2012 και αμέσως κατέκτησε την καρδιά των καταναλωτών. Βασικό χαρακτηριστικό του brand είναι η ρομαντική και θηλυκή τους διάθεση.

Όλα τα γυναικεία ρολόγια Olivia Burton εμπνέονται από μια vintage αισθητική, καθώς και όλες τις μεγάλες τάσεις της μόδας. Πρωταγωνιστές της κάθε συλλογής είναι στοιχεία τα οποία μπορούμε να δούμε γύρω μας, από λουλούδια, μέχρι στοιχεία της φύσης. Δε θα μπορούσαν όμως να λείπουν τα μοντέρνα χρώματα, οι ροζ-χρυσές και οι χρυσές πινελιές.

Εξίσου μεγάλη έμφαση δίνεται και στο κατασκευαστικό κομμάτι. Η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα, ο αναλογικός μηχανισμός και το ορυκτό κρύσταλλο δημιουργούν συλλογές οι οποίες θα σας συντροφεύουν για χρόνια. Το δερμάτινο λουράκι ή το μεταλλικό μπρασελέ κοσμεί με τον πιο κομψό τρόπο κάθε γυναικείο καρπό.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή από ρολόγια Olivia Burton και ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις για δώρο, ή βρείτε αυτό που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη θηλυκή πλευρά του εαυτού σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr