Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Gant

“Ποτέ μη σταματάς να μαθαίνεις”. Με αυτό το Moto ο Bernard Gantmacher ίδρυσε την Gant, με έδρα την πόλη New Haven στο Κονέκτικατ. Έκτοτε, καθιερώθηκε στην αγορά ως συνώνυμο της αυθεντικότητας, της ποιότητας, του καλού γούστου και του μοντέρνου.

Βασικά στοιχεία της Gant αποτελούν η κομψότητα και η ποιότητα. Minimal σχεδιασμός, μοντέρνες και κλασικές γραμμές έχουν βοηθήσει το brand να αναπτύξει μεγάλους και φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, καθώς το διαχρονικό τους design δεν ξεφεύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας. Κάθε συλλογή κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία χαρίζει κομψό αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Έτσι λοιπόν, τα ρολόγια Gant αποτελούν μια βασική επιλογή τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Τα ανδρικά ρολόγια ολοκληρώνουν μια ανδρική εμφάνιση, ενώ τα γυναικεία ρολόγια αποτελούν ένα κόσμημα το οποίο θα χαρίσει απαράμιλλο στυλ.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή από μοντέρνα και κλασικά ρολόγια Gant και ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr