Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Flik Flak

Πώς μπορούν τα παιδιά να μάθουν εύκολα την ώρα; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει η μεγαλύτερη ομάδα ωρολογοποιίας στον κόσμο, η Swatch Group από το 1987, με τη δημιουργία ενός brand ρολογιών αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, τα Flik Flak.

Βασική φιλοσοφία της Flik Flak είναι η βοήθεια στην προσπάθεια των παιδιών να μάθουν την ώρα και να χρησιμοποιούν τα αναλογικά ρολόγια. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Μα φυσικά μέσα από την διασκέδαση. Κάθε ρολόι κρύβει από πίσω του ένα παραμύθι και μια ιστορία. Πριγκίπισσες, δεινόσαυροι, πρίγκιπες, ζωάκια, αντιμετωπίζουν σε κάθε ρολόι μια διαφορετική περιπέτεια.

Εξίσου χαρακτηριστικό είναι οι δείκτες του brand. Ο δραστήριος Flik απεικονίζεται στον δείκτη που δείχνει τα λεπτά και η Flak, η οποία μετακινείται κάθε εξήντα λεπτά, θυμίζει τόσο στον Flik, όσο και σε εμάς την ώρα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το εμφανισιακό κομμάτι που κάνει τα παιδικά ρολόγια Flik Flak να ξεχωρίζουν, αλλά και το κατασκευαστικό. Κάθε ρολόι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά, φιλικά προς την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών υλικά, καθώς και προς το περιβάλλον.

Περιηγηθείτε σε μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια Flik Flak και βοηθήστε τους μικρούς μας φίλους να μάθουν την ώρα διασκεδάζοντας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr