Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Orient

Από το 1950, τα ρολόγια Orient κατασκευάζονται με γνώμονα την πρωτοπορία και τη λειτουργικότητα. Η Orient, η οποία ιδρύθηκε στο Τόκυο, ξεχώρισε για τα μηχανικά κυρίως ρολόγια και την ποιότητα της κάθε συλλογής, την προσοχή ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, την εξαιρετική δεξιοτεχνία, και τα κομψά σχέδια του. Για τον λόγο αυτό, το ιαπωνικό αυτό brand έχει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες.

Για την Orient η ποιότητα κατασκευής είναι το στοιχείο, το οποίο μιλάει από μόνο του. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή ανώτερων υλικών, τη βοήθεια εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνιτών, και τη δημιουργία μηχανισμών που είναι ιδιαίτερα ακριβείς και αξιόπιστοι.

Έτσι, κατασκευάζεται μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά ρολόγια, από fashion, έως και sport και diver. Την ίδια στιγμή, κάθε κομμάτι είναι ιδιαίτερα κομψό, και μπορεί να σας συντροφεύσει επάξια σε διάφορες στιγμές, και να σας χαρίσει μια εμφάνιση μεγάλου κύρους.

Η Orient αποτελεί το brand που είναι συνώνυμο της προσιτής τιμής, της προσοχής στη λεπτομέρεια και της άρτιας δεξιοτεχνίας. Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή και ανακαλύψτε αυτό που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη γοητευτική πλευρά του εαυτού σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr