Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Puppis

Σε περίπτωση το oversized σας χαρακτηρίζει στην επιλογή των κοσμημάτων, τότε τα ρολόγια Puppis είναι τα κατάλληλα για εσάς. Puppis στα λατινικά σημαίνει πρύμνη. Puppis επίσης είναι και ένας αστερισμός, ο οποίος αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου αστερισμού Αργώ, όνομα του διάσημου πλοίου του μυθικού Ιάσονα, που αναζήτησε το χρυσόμαλλο δέρας. Το όνομα “πρύμνη” δεν είναι άλλο από έναν φόρο τιμής στον αστερισμό αυτό.

Τα ρολόγια Puppis είναι όμως κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα. Κρύβουν μέσα τους τον ίδιο βαθμό ομορφιάς με έναν αστερισμό ενώ την ίδια στιγμή μαγνητίζουν τα βλέμματα πάνω τους. Όλα τα γυναικεία ρολόγια του brand θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον δυναμισμό σας με τον πιο κομψό τρόπο.

Τόσο οι γυναικείες, όσο και οι unisex συλλογές είναι κατασκευασμένες σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, τόσο σε δερμάτινες επιλογές λουριού, όσο και σε μεταλλικά μπρασελέ. Το κρύσταλλο από ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης, ο ιδιαίτερος συνδυασμός διαφόρων υλικών, όπως ορείχαλκος, δείκτες με φώσφορο, η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και τα μεγάλα καντράν δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ το οποίο προσθέτει ιδιαίτερο στυλ!

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Puppis και αποκτήστε αυτό το οποίο θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr