Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Morgan

Ήταν 1947 όταν οι αδερφές Odette Barouch και Joselyn Bismuth ίδρυσαν την εταιρεία Morgan De Toi, η οποία ξεκίνησε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ρούχων, αλλά αρκετά γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο fashion brand, με εδραιωμένη παρουσία στο χώρο της μόδας. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην αγορά των ρολογιών, η Morgan κατευθύνθηκε στην παραγωγή διαφόρων αξεσουάρ, ενώ το 2002 λάνσαρε την πρώτη της συλλογή από ρολόγια.

Όλα τα γυναικεία ρολόγια του brand διακρίνονται για την τα τολμηρά τους σχέδια στο καντράν, και το ιδιαίτερο λογότυπο της καρδιάς, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, η οποία προσδίδει κομψότητα σε κάθε σύνολο.

Κάθε συλλογή αποτελείται από ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και ποιοτικά υλικά κατασκευής. Η κάσα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο διακρίνεται για την ανθεκτικότητα του. Βασική φιλοσοφία πίσω από κάθε συλλογή είναι η ελευθερία, η ανεξαρτησία, και η ομορφιά. Σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, τα ρολόγια Morgan είναι ιδανικά για κάθε τύπο γυναίκας που αγαπά τον εαυτό της και θέλει πάντοτε να του προσφέρει τα καλύτερα.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από γυναικεία ρολόγια Morgan και αποκτήστε αυτό που θα σας συντροφεύσει σε κάθε στιγμή της ημέρας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr