Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Pierre Lannier

Η Pierre Lannier αποτελεί μια γαλλική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1977 από την Beatrice και τον Jean-Paul Burgun. Το brand αυτό ενώνει σήμερα δύο γενιές, τους γονείς και τα παιδιά και διοικείται από τον Pierre Lannier. Όμως, διατηρεί τις ίδιες αξίες, όπως την ποιότητα, το πάθος, τη διαχρονικότητα και τη δημιουργικότητα. Οι λεπτομέρειες αυτές εντοπίζονται σε κάθε συλλογή, και είναι διακριτές ακόμη και με γυμνό μάτι.

Αυτό που κάνει την Pierre Lannier να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη ακρίβεια, ο μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός, καθώς και οι εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Η συνολική διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από 120 άτομα, τα οποία δημιουργούν την κάθε συλλογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρά το γεγονός όμως πως το brand ιδρύθηκε μέσα στη δεκαετία του 1970, καταφέρνει και ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις. Τα πρωτότυπα και ιδιαίτερα σχέδια κερδίζουν θετικά σχόλια από όσους τα παρατηρούν. Τα γυναικεία ρολόγια θα εντυπωσιάσουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τις ιδιαίτερες χρωματικές επιλογές τους και την κομψότητα τους. Από την άλλη, τα ανδρικά ρολόγια, είτε με μεταλλικό, είτε με δερμάτινο λουρί θα σας βοηθήσουν να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, καθώς και να εκφράσετε τη δυναμικότητα που κρύβετε μέσα σας.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Pierre Lannier και ανακαλύψτε αυτό που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr