Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια OOZOO Steel

Αν υπάρχει μια λέξη που να μπορεί να χαρακτηρίσει τα ρολόγια OOZOO Steel, αυτή δεν είναι άλλη από την μόδα. Aπό το 2000, η OOZOO αποτελεί μια μεγάλη στάση στην αγορά ρολογιών και κοσμημάτων στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Κάθε συλλογή απευθύνεται σε όσους αγαπούν το καλό styling, και θέλουν να αποτελεί βασικό στοιχείο της εμφάνισης τους. Vintage και διαχρονικός χαρακτήρας, σύγχρονα στοιχεία απογειώνουν κάθε συλλογή. Η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα, ο αναλογικός μηχανισμός, και η μεγάλη ποικιλία σε λουράκια, από δερμάτινες επιλογές, μέχρι μεταλλικά μπρασελέ και λουράκια από καουτσούκ θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση.

Τόσο τα ανδρικά ρολόγια OOZOO Steel, όσο και τα Unisex, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να είστε στην ώρα σας στα ραντεβού σας, αλλά θα ενισχύσουν και τη γοητεία σας. Από την άλλη, τα γυναικεία ρολόγια, θα σας ανεβάσουν τη διάθεση, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, και θα αποτελέσουν έναν βοηθό στην επίτευξη των στόχων σας.

Επιλέξτε τα ρολόγια OOZOO Steel για όλες σας τις εμφανίσεις. Περιηγηθείτε στην μεγάλη συλλογή και επιλέξτε το κομμάτι που θα προσφέρετε ως δώρο είτε στον εαυτό σας, είτε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr