Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Επιστροφές και πολιτική πωλήσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Αν για οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί να επιστρέψετε το ρολόι, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, για να γίνει δεκτή η επιστροφή του ρολογιού, είναι τα ακόλουθα:

 1. Επικοινωνήστε με το ΩΡΟΛΟΓΙΟ στο 210-5910370 για να δηλώσετε την πρόθεση σας για επιστροφή και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα.
 2. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι
 •  το ρολόι να μην έχει φορεθεί.
 • Να μην έχει αφαιρεθεί κομμάτι του μπρασελέ ή να έχει γίνει οποιαδήποτε  τροποποίηση.
 • Επιστροφή της συσκευασίας και όλων των συνοδευτικών (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεως και λειτουργίας).     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 1. Σε περίπτωση που σε κάποιο από τα προϊόντα βρεθεί ελάττωμα ,ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του εντός 10 ημερών από την παραλαβή του, με δυνατότητα αντικατάστασης  και  με έξοδα αποστολής που θα βαρύνουν την εταιρεία.
 2. Σε περίπτωση αναιτιολόγητης επιστροφής τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν το πελάτη.
 3. Η επιστροφή της αξίας του προϊόντος γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών.
 4. Ακύρωση παραγγελίας: Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν (Κατάσταση Παραγγελίας ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ), ο πελάτης, μπορεί να ειδοποιήσει την εταιρεία για την ακύρωση της με e-mail στην διεύθυνση sales@orologio.gr ή τηλεφωνικά στο 210-5910370.
 5. Το ΩΡΟΛΟΓΙΟ δε φέρει καμία ευθύνη για βλάβες ή φθορές μετά ή κατά τη διάρκεια της χρήσης του προϊόντος και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση του.  Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και αποστολή του προς επισκευή προϊόντος, στην εκάστοτε αρμόδια και κατά το νόμο υπεύθυνη αντιπροσωπεία
 6. Μετά την παρέλευση 10 ημερών υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ρολόι σας, κάθε πιθανό πρόβλημα που θα προκύψει .
Orologio.gr | © 2019 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Aplha bank logos
Buy with MasterPass