Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Guess

Η Guess ιδρύθηκε το 1981 από τους αδερφούς Maurice και Paul Marciano με έδρα το Los Angeles της California, και έκτοτε καθιερώθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands παγκοσμίως. Η προσοχή στην λεπτομέρεια, η διαρκής ένταξη νέων ιδεών, καθώς και ο καινοτόμος σχεδιασμός καθιστούν την Guess ως έναν από τους δημιουργούς των νέων trends.

Βασικό χαρακτηριστικό της Guess είναι ότι δεν ακολουθεί, αλλά αντίθετα επιτάσσει τους δικούς της κανόνες στον χώρο της μόδας. Τα ποιοτικά υλικά, η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα, τα ιδιαίτερα χρώματα, και η προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες θα αναβαθμίσουν το στυλ σας με τον πιο κομψό τρόπο!

Τόσο τα ανδρικά, όσο και τα γυναικεία ρολόγια του brand, όχι μόνο αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητα, αλλά ένα κόσμημα που θα χαρίσει μια εμφάνιση η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις των γύρω σας. Τα γυναικεία ρολόγια διακρίνονται για τις μοντέρνες και sophisticated γραμμές, ενώ τα ανδρικά ρολόγια είναι ιδιαίτερα γνωστά για την γοητεία που χαρίζουν σε κάθε άνδρα.

Με γνώμονα πάντα το στυλ, την νεανικότητα, και την ανάλαφρη διάθεση, κάθε συλλογή ξυπνά την περιπετειώδη διάθεση και τη δυναμικότητα.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Guess και ανακαλύψτε αυτό που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας, καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr