Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Swatch

Το brand και τα ρολόγια Swatch ιδρύθηκαν κατά τη δεκαετία του 1980 από τον Nicolas Hayek με έδρα την Ελβετία. Συνδυάζοντας το μοντέρνο στυλ με το παραδοσιακό ελβετικό στυλ ωρολογοποιίας, κατέκτησε γρήγορα την αγορά και τις καρδιές πολλών καταναλωτών. Με περισσότερα από 600 σχέδια, η ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία, unisex, αλλά και παιδικά ρολόγια είναι μεγάλη.

Βασικό χαρακτηριστικό της κάθε συλλογής είναι οι φωτεινές χρωματικές παλέτες, οι οποίες αναδεικνύουν όλα τα ρούχα με τον πιο διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται εξίσου και στην επιλογή των υλικών κατασκευής. Έτσι, είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστα και κατάλληλα για να σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση.

Τα γυναικεία ρολόγια περιλαμβάνουν δημιουργίες από δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι ή ακόμη και υλικά βιολογικής προέλευσης, που θα σας χαρίσουν λάμψη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από την άλλη, τα ανδρικά ρολόγια περιλαμβάνουν από επίσημα, έως και πιο σπορ κομμάτια, τα οποία θα σας δώσουν την ώθηση που έχετε ανάγκη για να εκπληρώσετε τους στόχους σας!

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Swatch και αποκτήστε αυτό που θα σας χαρίσει στυλ σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr