Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Welder

Τα ρολόγια Welder έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους το 1997, με την ίδρυση του brand από τον Italo Fontana. Ο σχεδιαστής, με βασικό του όραμα να ξεφύγει από από τα συνηθισμένα, προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπες συλλογές, οι οποίες θα προσεγγίσουν μια από τις νέες γενιές ανθρώπων, τους Millenials. Βασικό χαρακτηριστικό του brand είναι η κορώνα και τα κουμπιά, τα οποία βρίσκονται στην αριστερή πλευρά των ρολογιών, καθώς και τα εντυπωσιακά μεγέθη που έχουν τα καντράν.

Αυτό που κάνει την Welder να ξεχωρίζει είναι οι στυλάτες δημιουργίες, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Εξίσου γνωστή είναι και για τα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς, με τους οποίους θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Κάθε συλλογή είναι κατασκευασμένη από χειρουργικό ατσάλι και κρύσταλλα θερμικής επεξεργασίας, τα οποία αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την γωνία που πέφτει το φως, αλλά και με τις αποχρώσεις των ρούχων. Μάλιστα στη συλλογή Welder Moody αναγράφεται στο εσωτερικό του καντράν η φράση “since 2075”. Έτσι, δίνουν την αίσθηση ότι έρχονται από το μέλλον!

Οι δημιουργίες είναι πολλές είναι μεγάλη σε γυναικεία ρολόγια, σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και πρωτότυπα σχέδια, τα οποία θα δώσουν χρώμα στην ημέρα και την εμφάνιση σας. Από την άλλη, τα ανδρικά ρολόγια, όπως και τα ρολόγια unisex, με τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή από ρολόγια Welder και βρείτε αυτό που θα στολίσει με τον πιο κομψό τρόπο τον καρπό σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr