Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Fossil

Η Fossil ιδρύθηκε το 1984 και από τα πρώτα χρόνια καθιέρωσε τη θέση της στην αγορά των ρολογιών. Βασικό της μότο είναι η πίστη στις στιγμές που μας καθορίζουν. Ο συνδυασμός παρόντος και παρελθόντος αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της εταιρείας. Για τον λόγο αυτό, κάθε κομμάτι συνδυάζει το vintage στυλ και τις βλέψεις στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν, ο συνδυασμός των μοντέρνων και των κλασικών στοιχείων σε κάθε συλλογή, καθιέρωσε την Fossil στις τάσεις. Πλέον, το brand αποτελεί σταθμό σε όσους αναζητούν διακριτικές επιλογές οι οποίες απαρτίζονται από στοιχεία απαράμιλλης αισθητικής. Εξίσου σημαντικά χαρακτηριστικά αποτελούν η μεγάλη τους αντοχή στο χρόνο και η κομψότητα που προσφέρουν.

Από την Fossil δε θα μπορούσαν να λείψουν και κλασικές και διαχρονικές συλλογές οι οποίες ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς, κρατώντας όμως τον ιδιαίτερο τους χαρακτήρα. Ποιος εξάλλου μπορεί να αγνοήσει τα γυναικεία ρολόγια Carlie και Jacqueline; Όσον αφορά τα ανδρικά ρολόγια, οι κλασικές σειρές Fossil Grant και FB θα χαρίσουν κομψότητα και στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Fossil και ανακαλύψτε αυτό που θα χαρίσει στυλ και κομψότητα σε κάθε στιγμή και περίσταση της καθημερινότητας σας.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr