Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Edox

Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας ρολόι Edox μέσα από τη μεγάλη συλλογή της orologio.gr. Για περισσότερα από 135 χρόνια η Edox αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραδοσιακούς κατασκευαστές ρολογιών στην Ελβετία.

Η εταιρεία Edox είναι γνωστή και ως ο «Πρωταθλητής του Νερού», χάρη στην ειδίκευσή της στην παραγωγή αδιάβροχων ρολογιών. Έτσι, τα ρολόγια Edox δημιουργούνται με προδιαγραφές υψηλής αντοχής στο νερό με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, άνθρακα ή τιτάνιο, παχύ γυαλί και βιδωτές κορώνες με διπλή σφράγιση.

Η ιστορία των ρολογιών Edox ξεκινά από το 1884, όταν ο Christian Ruefli-Flury, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και ρομαντικός ωρολογοποιός από το Grenchen της Ελβετίας, δημιούργησε ένα ρολόι τσέπης για τα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου Pauline. Εντυπωσιασμένη από το εξαίρετο δώρο, εκείνη έπεισε τον σύζυγό της να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία κατασκευής ρολογιών στο Biel, μια πόλη γνωστή για τους άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς ρολογιών. Ο Christian Ruefli-Flury το έκανε, δημιουργώντας την εταιρεία ρολογιών “Edox”.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr