Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Lorus

Όποιος αποφασίσει να ξεκινήσει μια συλλογή ρολογιών, σίγουρα θα ακούσει για τα ρολόγια Lorus, και όχι άδικα. Το brand κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982, συμπληρώνοντας τα ήδη δημοφιλή brands Pulsar και Seiko. Σήμερα, χάρη σε ένα μεγάλο σχεδιαστικό φάσμα, απευθύνεται σε κάθε ηλικία, ενώ διακρίνεται για τις ιδιαίτερα προσιτές του τιμές!

Κάθε συλλογή της Lorus χωρίζεται σε 6 μεγάλες κατηγορίες, και πιο συγκεκριμένα τις Sports, Ladies, Fashion, Urban, Basic, και Kids. Κάθε μια από αυτές τις καλύπτει όλα κάθε στυλ και κάθε προσωπική προτίμηση. Παράλληλα, σε κάθε δημιουργία εντοπίζονται όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες. Παραδείγματα αποτελούν τα ηλιακά και ψηφιακά ρολόγια, τα ρολόγια με διπλή οθόνη, αλλά και η προσθήκη χρονογράφου.

Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το σχεδιαστικό κομμάτι. Τα ανδρικά ρολόγια διακρίνονται για τους casual και sport σχεδιασμούς τους, είτε με μεταλλικά μπρασελέ, είτε με μεταλλικά λουράκια. Την ίδια στιγμή, τα γυναικεία ρολόγια, χάρη στη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, αποχρώσεων και μπρασελέ μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση, από το πρωί, έως το βράδυ.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια Lorus και αποκτήστε αυτό που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr