Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια PHILIPP PLEIN

“Είμαστε μαξιμαλιστές, θορυβώδεις, είτε αγαπάς τις δημιουργίες μας είτε τις μισείς, αλλά δεν προσπαθούμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε”. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Philipp Plein περιγράφει το brand του. Πράματι, όταν κάποιος έχει στο νου του τα ρολόγια Philipp Plein δεν σκέφτεται κάτι απλό, αλλά κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Με τον τρόπο αυτό, τα ρολόγια Philipp Plein έχουν κερδίσει την καρδιά των νεαρών ηλικιών από το 1998. Τα τολμηρά σχέδια, οι μαξιμαλιστικές και έντονες γραμμές του σε κάθε συλλογή ξεχωρίζουν και τραβούν τα βλέμματα. Η δημιουργικότητα διακρίνεται σε κάθε κομμάτι, το οποίο αποτελεί έναν τρόπο προσωπικής έκφρασης.

Εκτός όμως από τη δημιουργία ιδιαίτερων σχεδίων, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στον τρόπο κατασκευής. Το ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί το βασικό υλικό κατασκευής της κάσας του ρολογιού, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη μεγάλη τους αντοχή. Την ίδια στιγμή, οι κρύσταλλοι ενισχύουν το ιδιαίτερο αυτό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, τόσο τα ανδρικά ρολόγια του brand, όσο και τα γυναικεία ρολόγια αποτελούν όχι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας, αλλά ένα κόσμημα το οποίο θα ολοκληρώσει κάθε σας εμφάνιση.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Philipp Plein και ανακαλύψτε αυτό που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr