Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Esprit

Το 1968 γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας της Esprit στο San Francisco, όταν η Susie και ο Dough Tompkins πουλούσαν ρούχα και αξεσουάρ μόδας. Η ίδρυση του οίκου αποδείχθηκε μια ιδιαίτερη κίνηση, καθώς σήμερα το brand είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Η Esprit δεν έμεινε μόνο στη μόδα. Το 1990 ξεκίνησε και η δημιουργία ρολογιών και κοσμημάτων. Πλέον, το brand είναι γνωστό για τις δημιουργίες υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού. Με βασικές αξίες την αγάπη, την ελευθερία και το θάρρος, τόσο κλασικά, όσο και μοντέρνα σχέδια φιλοξενούνται κάτω από την ίδια στέγη και συνθέτουν τα σχέδια του αύριο!

Βασικό χαρακτηριστικό της Esprit είναι ο μινιμαλιστικός και μοντέρνος σχεδιασμός. Τα ποιοτικά υλικά που έχουν επιλεγεί για τη δημιουργία τους διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο. Η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα εξασφαλίζει ένα λαμπερό και ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα.

Τόσο τα ανδρικά, όσο και τα γυναικεία ρολόγια του brand μπορούν όχι μόνο να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητα, αλλά και να χαρίσουν μια κομψή εμφάνιση η οποία σίγουρα θα τραβήξει τις εντυπώσεις.

Περιηγηθείτε ανάμεσα στην ιδιαίτερη συλλογή από ρολόγια Esprit και ανακαλύψτε αυτό που θα χαρίσει κομψότητα και στυλ σε κάθε σας εμφάνιση, καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr