Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Reflex Active

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει η Reflex Active είναι πως δεν συμβιβάζεται καθόλου στο στυλ όσον αφορά την δημιουργία smartwatch και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε συλλογή. Πράγματι, σε κάθε κομμάτι εντοπίζονται όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από αυτού του είδους τα ρολόγια.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτή η σειρά smartwatch; Μα φυσικά η καταγραφή των βημάτων, η καύση θερμίδων, η υπενθύμιση ενυδάτωσης, η παρακολούθηση ύπνου και άλλων δραστηριοτήτων σε πραγματικό χρόνο, όπως για παράδειγμα το τρέξιμο ή το περπάτημα, καθώς και η λήψη κλήσεων και ειδοποιήσεων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόσβαση στα email, αλλά και η παρακολούθηση του καιρού. Το καλύτερο; Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που μπορεί να φτάσει έως και τις 7 ημέρες.

Εξίσου μεγάλη όμως βαρύτητα δίνεται και στο σχεδιαστικό κομμάτι. Η ιδιαίτερη κατασκευή του και η μεταλλική κάσα καθιστούν κάθε κομμάτι ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Η μεγάλη ποικιλία σε λουρί, από μεταλλικό μπρασελέ, λουρί από σιλικόνη, συνθετικό, ατσάλι, καθώς και η μεγάλη επιλογή χρωμάτων προσφέρουν στυλ σε κάθε καρπό. Τόσο τα γυναικεία ρολόγια, όσο και τα ρολόγια Unisex, μπορούν να φορεθούν σε καθημερινές, αλλά και σε αθλητικές εμφανίσεις. Δηλαδή, δεν αποτελούν απλώς ένα εργαλείο που δείχνει την ώρα, αλλά έναν σύμμαχο για μια ποιοτική καθημερινότητα!

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή από ρολόγια Reflex Active και αποκτήστε αυτό που θα σας συντροφεύσει σε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr