Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Timberland

Τα ρολόγια Timberland, δημιουργίες του μεγάλου ομότιτλου brand, που προσφέρει στους καταναλωτές το στυλ που χρειάζονται για τις καθημερινές τους περιπέτειες, ενισχύουν την ελευθερία κινήσεων και δίνουν μια φρέσκια πνοή στις μετακινήσεις σας στην πόλη και τους εξωτερικούς χώρους. Αυτό που επιδιώκει διαρκώς η Timberland είναι να καταφέρνει να γίνεται ο βασικός σύμμαχος σε όσους θέλουν να έχουν μια δραστήρια και χαρούμενη καθημερινότητα, προσφέροντας ποιοτικές δημιουργίες γεμάτες πρωτοτυπία και καινοτομία.

Κάθε συλλογή από ανδρικά ρολόγια παρουσιάζει μοναδικά κομμάτια με ιδιαίτερο στυλ, τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Κάθε συλλογή έχει μοντέρνα και νεανικά κομμάτια, κατάλληλα για όσους έχουν μια δραστήρια ζωή με πολλές μετακινήσεις. Τα ρολόγια Timberland είναι κατασκευασμένα από σύγχρονα τεχνολογικά υλικά στο χώρο της ωρολογοποιίας. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός με μεταλλικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουρί μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Κάθε κομμάτι διαθέτει εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή από ανδρικά ρολόγια Timberland και ανακαλύψτε αυτό που θα γίνει η προέκταση του στυλ σας.

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr