Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στον τόπο που ο επισκέπτης/χρήστης έχει υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή μέσω ΕΛΤΑ.
Εφόσον το προϊόν που παραγγέλθηκε είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες της εταιρείας και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να αναγκάζουν την εταιρεία να αναστείλει προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών. Για τις αποστολές του εξωτερικού, οι αποστολές θα εκτελούνται στον ανάλογο με την χώρα χρόνο. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Yπάρχει η δυνατότητα αποστολής το Σάββατο με επιπλέον χρέωση 5€. Για απομακρυσμένους και δυσπρόσιτους προορισμούς ( απόσταση μεγαλύτερη των 20km από την έδρα των εταιριών ταχυμεταφορών) και απομακρυσμένα νησιά, θα υπάρχει μικρή επιβάρυνση κόστους μεταφοράς κατόπιν ενημέρωσης. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κλπ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου ο χρήστης θα ενημερωθεί μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσει αν επιθυμεί, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

ΑΓΟΡΑ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη της εταιρείας, η τελευταία έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης, προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την παραγγελία και να τη διορθώσει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚYΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

1. Επιστροφή παραγγελίας:

  • Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή στο ρολόι που αγοράσατε, επιλέγετε τον νέο κωδικό, μας αποστέλλετε το ρολόι με δική σας χρέωση στο πακέτο που το παραλάβατε με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και εμείς, μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του, σας αποστέλλουμε το νέο ρολόι με όποια διαφορά τιμής προκύπτει και έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που σε κάποιο από τα προϊόντα βρεθεί ελάττωμα κατά την παραλαβή του, με έξοδα αποστολής που βαρύνουν την εταιρία, αποστέλλεται πίσω με τη συγκεκριμένη εταιρία αποστολής που συνεργάζεται το κατάστημα μας (ACS Courier), με δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη στιγμή.
  • Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς να το αντικαταστήσετε με άλλο μοντέλο, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που είναι σφραγισμένη η εγγύηση. Το προϊόν πρέπει να είναι σε τέλεια κατάσταση, μέσα την αρχική συσκευασία με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και αφού ελεγχθεί κατά την παραλαβή του, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερολογιακών ημερών σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν εμφανίσει βλάβη εντός εγγύησης αποστέλλεται στην εταιρία μας με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον πελάτη για να προωθηθεί στην αντιπροσωπεία, να γίνει αποκατάσταση βλάβης και να επιστραφεί χωρίς χρέωση.

2. Ακύρωση παραγγελίας: Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν, ο πελάτης, εντός δύο ημερών, μπορεί να ειδοποιήσει την εταιρεία για την ακύρωση της με e-mail στην διεύθυνση sales@orologio.gr ή τηλεφωνικά στο 210-5910370.

3. Μετά την παρέλευση 10 ημερών υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση τους, που συνοδεύει το ρολόι σας, κάθε πιθανό πρόβλημα που θα προκύψει.

Orologio.gr | © 2019 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Aplha bank logos
Buy with MasterPass