Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στον τόπο που ο επισκέπτης/χρήστης έχει υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή μέσω ΕΛΤΑ σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες από την ACS, για να μειωθεί ο χρόνος παράδοσης, χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής. Σε περιπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αποστολή με ACS η αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνεται 5€.

Σε περίπτωση που η αξία του προϊόντος είναι χαμηλότερη των 40€ , υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€ για την αντικαταβολή και 3€ για τα μεταφορικά.


Εφόσον το προϊόν που παραγγέλθηκε είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες της εταιρείας και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να αναγκάζουν την εταιρεία να αναστείλει προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών. Για τις αποστολές του εξωτερικού, οι αποστολές θα εκτελούνται στον ανάλογο με την χώρα χρόνο.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κλπ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου ο χρήστης θα ενημερωθεί μέσω τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσει αν επιθυμεί, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

ΑΓΟΡΑ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη της εταιρείας, η τελευταία έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος.

Ο αγοραστής έχει την υποχρέωση της παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κατά την συμφωνημένη ημέρα και ώρα και της εξόφλησης του τιμήματος, με αντικαταβολή. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, ή αδυναμίας επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας με τον αγοραστή, για διάστημα έως 6 εργάσιμες ημέρες, αυτός θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής, μεταφοράς και επιστροφής, ποσού 10 ευρώ, που θα καταβάλει στην εταιρεία.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr