Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Tikkers

Ήρθε η ώρα τα παιδιά να μάθουν την ώρα. Πώς μπορεί η διαδικασία αυτή να γίνει εύκολα; Μα φυσικά, μέσα από τα παιδικά ρολόγια. Η Tikkers, για περισσότερα από 20 χρόνια, βοηθά στην εκμάθηση της ώρας των παιδιών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Βασικό χαρακτηριστικό της Tikkers είναι η μεγάλη ποικιλία σε αναλογικά ρολόγια και smartwatch. Κάθε κομμάτι οποιασδήποτε συλλογής διακρίνεται για τον σχεδιασμό του. Ιδιαίτερα χρώματα, πρωτοποριακό design που δε διαφέρει σε αυτό των ενηλίκων, αλλά και μοναδικά σχέδια, όπως ποδόσφαιρο, δεινόσαυροι, μονόκεροι, αφηγούνται τη δική τους περιπέτεια.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η εμφάνιση που κάνει τα παιδικά ρολόγια Tikkers να ξεχωρίζουν. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται εξίσου στο κομμάτι της κατασκευής τους. Ο premium μηχανισμός τους τα καθιστά ιδανικά τόσο για τις σχολικές, όσο και για τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Την ίδια στιγμή, τα smartwatches δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου δραστηριοτήτων όπως για παράδειγμα το περπάτημα, την παρακολούθηση βημάτων, τις ενημερώσεις καιρού, την εύρεση λειτουργίας τηλεφώνου, τη λήψη ειδοποιήσεων κλήσεων και μηνυμάτων, το ξυπνητήρι, και διάφορες υπενθυμίσεις. Το καλύτερο; Η μπαταρία τους διαρκεί έως και 7 ημέρες!

Ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Tikkers και βοηθήστε στην εκμάθηση της ώρας των παιδιών με απαράμιλλο στυλ!

Girls
Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr