Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Roberto Cavalli

Αν κάτι χαρακτηρίζει τα ρολόγια Roberto Cavalli είναι το ανεπανάληπτο στυλ και η ικανότητα δημιουργίας των τάσεων της μόδας. Ο Roberto Cavalli γεννήθηκε το 1944 στην Φλωρεντία της Ιταλίας και παρακολούθησε την Ακαδημία Τέχνης. Με πρωτότυπες και ανατρεπτικές ιδέες για τη μόδα για τα δεδομένα της εποχής, κατάφερε να αναδυθεί σταθερά και δυναμικά στον χώρο. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2002 η Fashion Group International ψήφισε τον Cavalli ως σχεδιαστή της χρονιάς, ενώ μέχρι και σήμερα είναι ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές διασημοτήτων και όχι μόνο. Οι εκκεντρικές δημιουργίες, ιδιαίτερα στο κομμάτι των ρολογιών, είναι εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους τους λάτρεις της μόδας.

Τα ρολόγια Roberto Cavalli δεν είναι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο που λέει την ώρα, αλλά ένα κόσμημα που ολοκληρώνει την εμφάνιση σας. Κάθε συλλογή προσφέρει μοντέρνες επιλογές για τον καθένα, από ασημί, ροζ χρυσές και χρυσές επιλογές. Τα γυναικεία ρολόγια, με τον θηλυκό και αισθησιακό τους χαρακτήρα μπορούν να σας συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση. Από την άλλη, τα ανδρικά ρολόγια σας βοηθούν να δημιουργήσετε τολμηρές και δυναμικές εμφανίσεις.

Οι δυναμικές δημιουργίες του οίκου αυτού διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα ποιοτικά υλικά κατασκευής και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Περιηγηθείτε στη συλλογή από ρολόγια Roberto Cavalli και βρείτε αυτό που θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας!

Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr