Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Oxette

Η Oxette λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1998, και πολύ γρήγορα κατέκτησε τις θετικές εντυπώσεις του αγοραστικού κοινού. Ο λόγος; Όλα τα ρολόγια Oxette αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη γυναίκα η οποία θέλει να επιλέγει κομμάτια τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητα της και τη βοηθούν να ξεχωρίσει με το στυλ της, τόσο στις καθημερινές, όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της!

Κάθε κομμάτι είναι εμπνευσμένο από όλες τις μεγάλες τάσεις της τέχνης και της μόδας. Έτσι, αποτελεί ένα κόσμημα το οποίο συνδυάζει το στυλ με την λάμψη και τη διαχρονική κομψότητα. Τα ιδιαίτερα σχέδια και οι λεπτές γραμμές αναδεικνύουν τον διαχρονικό χαρακτήρα της κάθε συλλογής.

Για τα γυναικεία ρολόγια, ιδιαίτερη βάση δίνεται και στο κομμάτι της κατασκευής. Το άριστο ασήμι, το ατσάλινο μπρασελέ, καθώς και τα ιδιαίτερα γεωμετρικά μοτίβα και οι ημιπολύτιμοι λίθοι θα σας δώσουν έναν αέρα πολυτελείας σε κάθε σας βήμα και σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Επιλέξτε τα ρολόγια Oxette τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις και αναδείξτε τη θηλυκότητα και το δυναμισμό σας. Εναλλακτικά, το κατάλληλο για να προσφέρετε ως δώρο σε μια σημαντική γυναίκα που έχετε στη ζωή σας!

Εμφάνιση ανά
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2023 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr