Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Nixon

Ήταν 1988 όταν στη Νότια Καλιφόρνια δημιουργήθηκε η εταιρεία και τα ρολόγια Nixon, από τους Andy Laats και Chat DiNenna, οι οποίοι είχαν μεγάλη προϋπηρεσία στον χώρο των action sports. Βασικό τους όραμα ήταν η δημιουργία ενός brand που ενσωματώνει τον τρόπο ζωής διαφόρων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο και συνδυάζει τα διάφορα στοιχεία τους.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι διάφοροι αθλητές του skate, του surf και του snowboard μετέτρεψαν τα ρολόγια Nixon σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πιο επίσημες στιγμές. Όλα τα μοντέλα είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτό όμως που κάνει τη σειρά πραγματικά να ξεχωρίζει είναι η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, ο quartz μηχανισμός, ο οποίος εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια, και καθιστά κάθε κομμάτι ως μια αξιόπιστη επένδυση.

Εξίσου μεγάλη είναι και η δυνατότητα επιλογών ως προς τον σχεδιασμό. Τα ανδρικά ρολόγια Nixon διακρίνονται για την μεγάλη ποικιλία στυλ. Τα τολμηρά σχέδια, οι επιλογές σε μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, ή λουρί από ανακυκλωμένο πλαστικό, τα καθιστούν την ιδανική επιλογή για την παραλία, το γραφείο, ακόμη και την βραδινή έξοδο.

Από την άλλη, τα γυναικεία ρολόγια Nixon με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό που ξεχωρίζει, και τις πολλές χρωματικές επιλογές, χαρίζουν ιδιαίτερη άνεση, χωρίς να υστερούν σε κομψότητα. Επιλέξτε μια χρυσή ή μια ροζ χρυσή επιλογή και ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή από ρολόγια Nixon και αποκτήστε αυτό που θα σας κρατήσει συντροφιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Cannon
Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr