Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Adidas

Κυκλοφορήστε με χρονική ακρίβεια αλλά και απαράμιλλο στυλ, με ένα ρολόι Adidas. Είτε ψάχνετε ρολόι για την προπόνησή σας είτε για την καθημερινότητα, τα ανδρικά ρολόγια αλλά και τα γυναικεία ρολόγια Adidas δείχνουν πάντα μοντέρνα και κλασικά. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομψά αναλογικά ρολόγια με το διαχρονικό στυλ της Adidas.

Η εποχή που οι άνθρωποι φορούσαν τα ρολόγια απλώς για να βλέπουν την ώρα έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον τα ρολόγια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Για τις γυναίκες αποτελεί ένα πολύ αγαπημένο κόσμημα και αξεσουάρ που τις συνοδεύει κάθε ώρα της ημέρας σε κάθε περίσταση ενώ για τους άνδρες αποτελεί το μοναδικό ίσως κόσμημα που πρέπει να έχουν στη συλλογή τους.

Το 1949, γεννήθηκε στη Γερμανία ένα πολλά υποσχόμενο sport brand από τον Adi Dassler, με την ονομασία Adidas. Το 1984, υπό τη σκέπη του Αμερικάνικου Fossil Group, η νέα μάρκα σηματοδοτείται από το εικονικό λογότυπο Trefoil που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1972. Ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, συνδυάζοντας τα παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού ρολογιών με τη σύγχρονη τεχνική και λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα μια κομψή, ξεχωριστή εμφάνιση και αισθητική που είναι μοναδική ανάμεσα στα sporty brand.

Τα ρολόγια Adidas έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν κομψότητα, άνεση κινήσεων και διαχρονικότητα. Εξυπηρετούν άνδρες και γυναίκες στην καθημερινότητά τους, στην προπόνηση και στις βόλτες τους ενώ μπορεί να παραμείνουν μοδάτα και επίκαιρα για πολλά χρόνια. Επιλέξτε ένα ρολόι Adidas, που θα σας βολέψει για κάθε ντύσιμο, για όλες τις ώρες της ημέρας και για αρκετό ακόμη καιρό. Δείτε όλα ρολόγια adidas

Εμφάνιση ανά
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr