Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Point Watch

Αν κάτι μπορεί να περιγράψει τα ρολόγια Point Watch είναι ο αυθορμητισμός και το ταξίδι στην ιστορία. Αποτελούν δημιουργίες αφιερωμένες στην Ελλάδα, εμπνευσμένες από την μυθολογία, και χρώματα προσαρμοσμένα στις καθημερινές μας ανάγκες.

Αυτό που κάνει την κάθε συλλογή να ξεχωρίζει είναι τα μοντέρνα και φρέσκα σχέδια τα οποία συνθέτουν έναν νέο κόσμο, που ήρθε για να μας μαγέψει. Οι ιδιαίτερες γραμμές, καθώς και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής έχουν δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών, που δύσκολα θα άλλαζαν αυτό το brand.

Σε κάθε συλλογή, διακρίνονται τα ανδρικά ρολόγια με αυτόματους μηχανισμούς, ιδιαίτερα μπρασελέ, είτε δερμάτινα είτε μεταλλικά, που χαρίζουν γοητεία σε κάθε σας εμφάνιση. Οι κομψές και διαχρονικές κατασκευές, η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα και η δυνατότητα πολλών συνδυασμών με όλα τα είδη των ρούχων θα στολίσει τον ανδρικό καρπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περιηγηθείτε στην ιδιαίτερη συλλογή από ρολόγια Point Watch και ανακαλύψτε αυτό που θα χαρίσει στυλ σε κάθε σας εμφάνιση, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις δώρων για να χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr