Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Vogue

Τα ρολόγια Vogue έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους το 1981, με την ίδρυση του brand. Με έμπνευση από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, η Vogue προσφέρει ρολόγια και κοσμήματα ειδικά φτιαγμένα για τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Βασικό χαρακτηριστικό είναι τα πρωτοποριακά σχέδια, οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί χρωμάτων, αλλά και η μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο διαρκώς στις σύγχρονες τεχνικές και τις τάσεις της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, το brand προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά σχέδια ρολογιών από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και smartwatch.

Οι εντυπωσιακές σειρές σε γυναικεία ρολόγια, όπως η Liz, η Marilyn, και η Amelie είναι γνωστές για τη μεγάλη γκάμα σχεδίων, από πιο κομψές, μέχρι και πιο μοντέρνες και girly επιλογές. Δε γινόταν όμως να μείνουν παραπονεμένοι και οι άνδρες. Τα ανδρικά ρολόγια με ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα και μεταλλικό μπρασελέ, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, θα αναδείξουν την καλύτερη πλευρά ενός άνδρα.

Περιηγηθείτε στη μεγάλη μας συλλογή σε ρολόγια Vogue και ανακαλύψτε αυτό που θα σας κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

New Papillon
Εμφάνιση ανά
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr