Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια TW Steel

Τα ρολόγια TW Steel, μια ιδέα πατέρα-γιου, με ολλανδικό σχεδιασμό και BIG νοοτροπία έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους το 2005. Τα πρώτα μοντέλα σχεδιάστηκαν σε ένα μικρό δωμάτιο ενός σπιτιού και πολύ γρήγορα η μικρή αυτή ιδέα μετατράπηκε στην επική ιστορία του brand. Το κίνητρο ακόμη και σήμερα παραμένει το ίδιο, το οποίο δεν είναι άλλο από τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη δημιουργία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Για τη δημιουργία των ρολογιών χρησιμοποιείται η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία. Απευθύνεται κυρίως στο ανδρικό κοινό, αλλά και σε δυναμικές γυναίκες που αγαπούν τα επιβλητικά ρολόγια. Μάλιστα, κάθε κομμάτι συνδυάζει την ελβετική κατασκευή με το τολμηρό στυλ, καθώς και την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.

Η ποικιλία σε ανδρικά ρολόγια είναι μεγάλη. Οι συλλογές Ceo Tech, ACE Genesis, ACE Diver, Swiss Volante, Canteen διακρίνονται για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, αλλά και τη μεγάλη χρωματική γκάμα και τις επιλογές σε δερμάτινο ή μεταλλικό λουράκι. Εξίσου μεγάλη ποικιλία παρατηρείται και στα unisex ρολόγια, τα οποία μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερη κομψότητα και στις γυναίκες.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή σε ρολόγια TW Steel και ανακαλύψτε αυτό που θα σας χαρίσει γοητεία σε κάθε σας βήμα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr