Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Ingersoll

Ήταν 1892 όταν τα αδέρφια Richard και Charles Ingersoll ίδρυσαν την εταιρεία Ingersoll στη Νέα Υόρκη. Αρχικά, όλα τα ρολόγια ήταν χειροποίητα, ενώ ήταν γνωστά ως “Dollar Watch”. Στη συνέχεια, έπειτα από βοήθεια του Henry Ford, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής. Βασικό τους όραμα ήταν η προσφορά ρολογιών υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Με το ίδιο όραμα η εταιρεία Ingersoll πορεύεται και σήμερα. Οι ιδιαίτερες γραμμές, ο συνδυασμός του κλασικού και του μοντέρνου, τα ποιοτικά υλικά κατασκευής έχουν δημιουργήσει μεγάλους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που έχουν επιλεγεί από μεγάλες προσωπικότητες, όπως για παράδειγμα ο James Dean, o Thomas A. Edison.

Σε κάθε συλλογή, διακρίνονται ανδρικά ρολόγια με αυτόματους μηχανισμούς, ιδιαίτερα μπρασελέ και δερμάτινα λουριά, που χαρίζουν γοητεία σε κάθε σύνολο. Από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα διάσημα ρολόγια skeleton, στα οποία διακρίνεται η καρδιά του μηχανισμού.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα γυναικεία ρολόγια. Οι κομψές και διαχρονικές κατασκευές, η ατσάλινη ανοξείδωτη κάσα και η δυνατότητα πολλών συνδυασμών θα κοσμήσουν άψογα κάθε γυναικείο καρπό.

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή από ρολόγια Ingersoll και αποκτήστε αυτό που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε κάθε πτυχή του εαυτού σας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr