Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Citizen

Τα γυναικεία και ανδρικά ρολόγια Citizen είναι ιδιαιτέρως γνωστά για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Χαρακτηρίζονται επίσης από εξαιρετική λεπτομέρεια, τεράστια ακρίβεια καθώς και από τη μεγάλη στεγανότητά τους. Για αυτό και τα ρολόγια Citizen ξεχωρίζουν μεταξύ των καταδυτικών ρολογιών.

Η Citizen ανέκαθεν πρωτοστατούσε στις πρωτοποριακές τεχνολογίες ενώ συνέβαλε και στο να γίνουν τα ρολόγια αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Το 1924 το Ινστιτούτο Έρευνας Ρολογιών Shokosha παρήγαγε το πρώτο του ρολόι τσέπης. Ο τότε Δήμαρχος του Τόκιο ονόμασε το ρολόι Citizen, που σημαίνει “πολίτης”, με την ελπίδα ότι αυτά τα είδη πολυτελείας θα γίνουν ευρέως διαθέσιμα στους απλούς πολίτες σε όλο τον κόσμο. Το 1930, το “Citizen” υιοθετήθηκε και ως όνομα της εταιρείας. Το 1956, η Citizen παρουσίασε το πρώτο ανθεκτικό ρολόι με το όνομα Parashock. Τρία χρόνια αργότερα, το Parawater ήταν γνωστό ως το πρώτο αδιάβροχο ρολόι της χώρας. Από το 1993, τα ρολόγια Citizen έχουν ανεβάσει υψηλά τον πήχη στα ρολόγια χειρός ενώ αποτελούν και τον επίσημο χρονομέτρη και ρολόι του τουρνουά τένις US open.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ρολόι χειρός Citizen, νιώστε την τεχνολογία στον καρπό σας και ξεχωρίστε από το πλήθος. Αφήστε τα ρολόγια Citizen να αντηχήσουν το στυλ σας και να σας συντροφεύουν για πάντα με σιγουριά και φινέτσα!

Promaster
Εμφάνιση ανά
EPOMENO
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr