Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα

Ρολόγια Bulova

Τα ρολόγια Bulova φημίζονται για την κοψμότητά τους και την ακρίβεια χρόνου που παρέχουν. Η εταιρεία Bulova ιδρύθηκε το 1875 στις ΗΠΑ και έκτοτε έχει προχωρήσει σε μια σειρά από καινοτομίες. Με στόχο να δημιουργεί ρολόγια κορυφαίας ποιότητας για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και δυναμικό περιβάλλον, η εταιρεία έχει καταφέρει να αγγίξει την τελειότητα.

Τα ρολόγια Bulova φημίζονται για την κοψμότητά τους και την ακρίβεια χρόνου που παρέχουν. Η εταιρεία Bulova ιδρύθηκε το 1875 στις ΗΠΑ και έκτοτε έχει προχωρήσει σε μια σειρά από καινοτομίες. Με στόχο να δημιουργεί ρολόγια κορυφαίας ποιότητας για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και δυναμικό περιβάλλον, η εταιρεία έχει καταφέρει να αγγίξει την τελειότητα. Το 2010 η εταιρεία ανέπτυξε τον μηχανισμό που ονόμασε Precisionist, έναν νέο τύπο Quartz μηχανισμού υπερυψηλής συχνότητας με συνεχόμενη ροή, ακρίβεια της τάξης 1/1.000 του δευτερολέπτου σε πλαίσιο δώδεκα ωρών και απόκλιση ως δέκα δευτερόλεπτα το χρόνο. Πρόκειται δηλαδή για τον πιο ακριβή μηχανισμό μπαταρίας που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία Bulova έχει γίνει επίσης ιδιαίτερα γνωστή από τη συλλογή της αφιερωμένη στα βραβεία Grammy. Η εταιρεία, στο πλαίσιο της χορηγίας της στα βραβεία Grammy και Latin Grammy, χαρίζει σε κάθε νικητή ένα ρολόι ειδικής έκδοσης, το οποίο δίνεται στον καλλιτέχνη τη στιγμή που λαμβάνει το αγαλματίδιο Grammy ή Latin Grammy.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά γυναικεία και ανδρικά ρολόγια Bulova και αισθανθείτε κι εσείς σταρ όταν τα φοράτε στα χέρια σας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Orologio.gr | © 2024 All rights reserved
Hosted and Developed by ASPX.gr
Γ.Ε.ΜΗ. 85270102000 | Αρ. Μητρώου Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή 530/11
Aplha bank logos
Orologio.gr https://www.orologio.gr/images/logo.jpg Contact Details:
Main address: 403 Thivon Street, Aigaleo 12243 Greece
Tel:+30 210 5910370 , E-mail: sales@orologio.gr